Zambetul tau este important. Este unul dintre primele aspecte pe care le observi cand intalnesti pe cineva. Zambetul dezvaluie dantura iar aceasta pune in valoare omul. Un zambet alb, stralucitor te face sa te simti confortabil si increzator in propria persoana.

Albirea dintilor cu Zoom Advanced Power
Zoom Advanced Power

Stilul de viata, inaintarea in varsta dar si unele obiceiuri zilnice contribuie la patarea si colorarea dintilor – consumul bauturilor colorate (vin rosu, cola, cafea, ceai negru), fumatul. ZOOM este un sistem profesional de albire a dintilor in cel mai scurt timp, aproximativ 45min. printr-un procedeu revolutionar bazat pe “puterea luminii”.

Intr-o singura sedinta, ZOOM reuseste ceea ce procedeele traditionale nu reuseau in luni de zile. Obiectivul e acelasi: albirea dintilor decolorati si eliminarea petelor de pe smalt si dentina. ZOOM e exemplul optim al stadiului tehnologic in cosmetica dentara. De fapt, aici s-au depasit granitele tehnologiei si s-a ajuns la…arta. E uimitor cat de repede, de simplu si de sigur isi face treaba… o albire de dinti dureaza doar 45 de minute.

 

 

 Avantajele albirii dintilor prin sistem ZOOM! fata de sistemele traditionale sunt:

  • albire dinti rapida, o singura sedinta de o ora;
  • albire dinti cu rezultate imediate;
  • confort pentru pacient prin eliminarea gutierelor si printr-un timp foarte scurt de expunere;
  • un control mai mare al efectului final, pacientul putand decide impreuna cu medicul unde vrea sa se opreasca cu albirea;

Eficienta sistemului profesional de albire a dintilor ZOOM este demonstrata stiintific.

Despre Sistemul ZooM Advanced Power

Despre sistemul Zoom Advanced Power
Despre sistemul Zoom Advanced Power

ZOOM2 este un produs al companiei Discus Dental Inc., USA. Fondata in 1993, Discus Dental Inc. este lider mondial in promovarea si distributia produselor clinice profesionale de estetica dentara. Discus Dental ofera de asemenea la nivel global suport pentru dezvoltarea de noi produse si servicii medicale stomatologice.

Sistemul patentat ZOOM2 presupune utilizarea unei lampi ce emite radiatie ultravioleta in vederea activarii gelului de peroxid de hidrogen. Gelul aplicat pe suprafata dintilor contine peroxid de hidrogen si gluconat de fier. Acesta este activat prin reactia foto-fenton a peroxidului si a fierului dizolvat. Pentru a diminua sensibilitatea dentara consecutiva procedeelor de albire, in gel a fost inglobata o noua componenta constand in fosfat de calciu amorf. Spre deosebire de celelalte procedee de albire a dintilor, avantajele procedeului ZOOM2 sunt date de aceasta reactie foto-fenton ce asigura o continuitate a actiunii gelului pe toata durata tratamentului.

Albirea dintilor cu sistemul Zoom – Studiu de caz