Clear Aligner este invizibil, dar este de asemenea puternic si eficient. La fel ca si in cazul aparatelor traditionale iti indreptam dintii pas cu pas, aplicand o forta controlata si constanta asupra lor, pana se aliniaza asa cum dorim. Ceea ce deosebeste acest sistem de aparatele ortodontice fixe este faptul ca reusim sa controlam si timpul de actionare al acestor forte.

Clear Aligner
Clear Aligner

La finalul fiecarei etape numai anumitor dinti li se permite sa se miste, iar miscarile sunt stabilite de planul de tratament pentru fiecare etapa in parte. In acest mod reusim sa punem la punct un sistem de distributie eficienta a fortelor. In decursul tratamentului vei purta mai multe seturi de alignere, fiecare fiind inlocuit o data la 2 saptamani, pana cand dintii tai vor fi perfect aliniati.

Hai sa iti explicam si mai detaliat cum va decurge tratamentul tau. Click pentru mai multe informatii!

De ce iti recomandam Clear Aligner ?

  • pentru ca este un sistem de ultima generatie, ce rezolva o problema in cel mai modern si eficient mod;
  • nu iti afecteaza viata sociala. Stim ca te sperie gandul ca toti te vor vedea cu braces. Si tocmai pentru ca esti atat de atent cu imaginea ta, Clear Aligner nu se vede;
  • este mobil. Il poti scoate pentru a manca si pentru a te spala pe dinti. Este atat de usor acum.
  • nu exista bracketi sau sarme. Un tratament ortodontic atat de confortabil, fara iritatii, fara probleme. Vei si uita ca ai aparat.
  • esti unic, asa este si tratamentul tau. Clear Aligner respecta unicitatea ta si de aceea iti ofera un asemenea tratament. Aparatul tau se creeaza exclusiv pentru tine, dupa particularitatile tale in laboratoarele Scheu Dental.
  • poti sa vezi cum vor arata dintii tai la final. Este fascinant sa vezi pe calculator cum actioneaza Clear Aligner. Cum iti misca fiecare dinte si cat de bine va arata dantura ta la final. Nu, acum nu mai trebuie sa iti imaginezi rezultatul, ti-l aratam noi chiar la inceputul tratamentului.

Uita de braces metalici, de sarme si ceara dentara. Clear Aligner nu iti schimba stilul de viata, nu iti provoaca iritatii, nu te deranjeaza. Este discret si eficient. Iti indreapta dintii in timp ce tu poti sa te bucuri de viata, fara probleme.

Clear Aligner este un sistem remarcabil la care si tu ai acces. Iata cum poti incepe si tu un asemenea tratament:

Pasul 1: Programeaza-te la un medic ortodont autorizat Clear Aligner.

La prima vizita medicul ortodont evalueaza si discuta cu tine planul tratamentului. Ti se va lua amprenta dentara care va fi trimisa la Clear Aligner pentru procesare.

Pasul 2: Clear Aligner iti face aligner-ele.

Clear Aligner utilizeaza o tehnologie avansata care se bazeaza pe imaginea computerizata 3D pentru a-ti transforma amprenta dentara intr-o serie de alignere mobile.

Odata ce amprenta dentara a ajuns la Scheu Dental, se creeaza imaginea 3D si gutierele pentru dintii tai. Pentru ca tu esti unic, Clear Aligner iti ofera un tratament individualizat.

Medicul tau ortodont iti poate arata pe computer cum functioneaza aparatul tau dentar si care va fi rezultatul. Este uimitor sa vezi fiecare dinte miscandu-se in pozitia corecta.

Nu mai trebuie sa incerci sa iti imaginezi cum va fi rezultatul tratamentului tau. Iti aratam clar cum functioneaza sistemul si cat de bine actioneaza Clear Aligner.

Pasul 3: Primesti aligner-ele in cateva saptamani.

La urmatoarea vizita la medicul ortodont vei primi primul set de alignere transparente. Se potrivesc de minune pentru ca au fost create special pentru tine. Medicul tau iti va explica apoi cum sa iti ingrijesti aparatul dentar si cum sa iti pastrezi igiena dentara. Este atat de simplu de folosit Clear Aligner, incat stilul tau de viata nu va avea deloc de suferit.

Pasul 4: Este momentul sa porti aligner-ele.

Vei purta fiecare aligner zi si noapte timp de 2 saptamani. Le scoti doar cand mananci, bei sau iti faci igiena dentara. Tratamentul complet dureaza aproximativ 1 an. Trebuie sa-ti vizitezi regulat medicul ortodont pentru a urmari evolutia tratamentului.

Pasul 5: Ai terminat tratamentul. Felicitari!

Ai purtat toata seria de alignere, tratamentul este complet, dintii tai sunt aliniati, iar zambetul tau este minunat.